Artistry

A HALADÓ SZÉPSÉG

FEDEZZE FEL AZ ARTISTRY VILÁGÁT!

Az ARTISTRY márka

Az Artistry egyike a világ tíz vezető, legnagyobb forgalmú prémium szépségápolási márkájának.*
A FELFEDEZÉS, A KÉPZELET ÉS A FEJLESZTÉS ÁLTAL INSPIRÁLT ARTISTRY AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉS FIATALOSABB BŐR MELLETT KÖTELEZTE EL MAGÁT.
AZ ARTISTRY A SZÉPSÉG HATÁRAINAK FOLYAMATOS KITERJESZTÉSÉVEL A TUDOMÁNY, A TÁPLÁLKOZÁS ÉS A MŰVÉSZET ÁLTAL INSPIRÁLT, FORRADALMI BŐRÁPOLÁSI MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL A VÁSÁRLÓK SZÁMÁRA. MA MÁR TÖBB MILLIÓ, KÜLÖNBÖZŐ BŐRTÍPUSÚ NŐ HASZNÁLJA BIZALOMMAL AZ ARTISTRY MÁRKÁT ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉLJAIK ELÉRÉSÉRE.
EZ AZ ARTISTRY, ÉS EZ A HALADÓ SZÉPSÉG.

Bővebben
Forrás: Euromonitor International Limited, szépség és testápolás 2016-os edició, prémium szépség és testápolás és prémium bőrápolás kategória és alkategóriában, 2015 globális kiskereskedelmi eladások szerint.

FELFEDEZÉS,
KÉPZELET,
FEJLESZTÉS.
EZ
A HALADÓ SZÉPSÉG

AZ ARTISTRY FIATALOSABB MEGJELENÉSŰ BŐRRŐL ALKOTOTT ELKÉPZELÉSE A FELFEDEZÉSRE, A KÉPZELETRE ÉS A FEJLESZTÉSRE ALAPUL
FELKUTATJUK A LEGJOBB HATÁSÚ NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐKET
SZAKÉRTŐKBŐL ÁLLÓ NEMZETKÖZI HÁLÓZATUNK SEGÍTSÉGÉVEL ELKÉPZELJÜK A SZÉPSÉG JÖVŐJÉT.
OLYAN MEGOLDÁSOK FELTALÁLÁSÁN DOLGOZUNK, AMELYEK VALÓRA VÁLTJÁK A SZÉPSÉGGEL KAPCSOLATOS ÁLMOKAT.

AZ ARTISTRY MÁRKA ARC

AZ ARTISTRY TÖBB, MINT EGY NŐI MÁRKA EZ A MÁRKA BÁTORSÁGOT AD A NŐKNEK.
Az ARTISTRY neve egyet jelent a függetlenséggel, a magabiztossággal és az eredményekkel.
Ezeket az értékeket nagyszerűen megtestesíti Teresa Palmer, aki büszke arra, hogy az ARTISTRY arca lehet.

AZ ARTISTRY
TÖRTÉNETE

AZ ARTISTRY TÖRTÉNETE AZ 1950-ES ÉVEKBEN KEZDŐDÖTT, AMIKOR EGY VÁLLALKOZÓ HÁZASPÁR A TERMÉSZET ÉS AZ INNOVÁCIÓ VILÁGÁBÓL MERÍTVE ELHATÁROZTA, HOGY A TUDOMÁNY, A TÁPLÁLKOZÁS ÉS A MŰVÉSZET ÖSSZHANGJÁVAL EGY FORRADALMI BŐRÁPOLÁSI MEGOLDÁSOKBÓL ÁLLÓ TERMÉKCSALÁDDAL JELENIK MEG A PIACON.
AZ ARTISTRY AZÓTA AZ IPARÁG ÉLÉRE KERÜLT.

GLOBÁLIS VEZETŐ SZEREP*
A PRESZTÍZS SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN

AZ ARTISTRY EGY IGAZÁN GLOBÁLIS MÁRKA.
AZ ARTISTRY BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEK KIFEJLESZTÉSÉN EGY SZAKÉRTŐKBŐL ÁLLÓ, VILÁGSZERTE 89 HELYSZÍNEN DOLGOZÓ HÁLÓZAT DOLGOZIK, ÉS A TERMÉKEKET TÖBB MINT HÁROMMILLIÓ AMWAY ÜZLETI VÁLLALKOZÓ FORGALMAZZA TÖBB MINT ÖTVEN ORSZÁGBAN.

*Az Artistry egyike a világ tíz vezető, legnagyobb forgalmú prémium szépségápolási márkájának. Forrás: Euromonitor International Limited, szépség és testápolás 2016-os edició, prémium szépség és testápolás és prémium bőrápolás kategória és alkategóriában, 2015 globális kiskereskedelmi eladások szerint.

Artistry BŐRÁPOLÁSI KOLLEKCIÓK

AZ ARTISTRY SZÁMOS FEJLETT BŐRÁPOLÁSI MEGOLDÁST KÍNÁL, A MINDENNAPOS KOZMETIKUMOKTÓL A LUXUS TERMÉKEKIG, AMELYEK EGYTŐL EGYIG MEGFELELNEK A KÜLÖNBÖZŐ BŐRTÍPUSÚ ÉS ÉLETKORÚ NŐK BŐRE ÁLTAL TÁMASZTOTT IGÉNYEKNEK.

Tudjon meg többet

BŐRÁPOLÁSI KOLLEKCIÓ
ARTISTRY Creme LuXury

AMIKOR AZ EGYEDÜLÁLLÓ BŐRÁPOLÁS ÉS A TUDOMÁNYOS INNOVÁCIÓ TALÁLKOZIK.
A RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNYNEK, FIATALÍTÓ TECHNOLÓGIÁNAK, EXKLUZÍV ÖSSZETEVŐKNEK ÉS LUXUSSZÍNVONALÚ MEGJELENÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN AZ ARTISTRY CREME LUXURY KOLLEKCIÓ VALÓBAN EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉK, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL BŐRE AKÁR 15 ÉVVEL FIATALOSABB BŐRRE JELLEMZŐ MÓDON MŰKÖDHET. TAPASZTALJA MEG A TÖKÉLETES ÁTALAKULÁST AZ ARTISTRY CREME LUXURY KOLLEKCIÓVAL!

Bővebben

Az ARTISTRY
Youth Xtend
BŐRÁPOLÁSI KOLLEKCIÓ

PROGRAMOZZA ÁT BŐRE JÖVŐJÉT A FORRADALMI ARTISTRY YOUTH XTEND KOLLEKCIÓVAL!
ÁLLÍTSA BŐRE SZOLGÁLATÁBA AZ ARTISTRY YOUTH XTEND ÖREGEDÉSGÁTLÓ TECHNOLÓGIÁJÁT, ÉS GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY BŐRE MÁR EGY HETI HASZNÁLAT UTÁN - FIATALOSABBNAK LÁTSZÓDIK ÉS ÉRZŐDIK.

Bővebben

BŐRÁPOLÓ KOLLEKCIÓ
ARTISTRY IDEAL RADIANCE

EZ A RENDKÍVÜL FEJLETT, MÉGIS KÍMÉLETES BŐRÁPOLÓ RENDSZER HOZZÁJÁRUL A SÖTÉT FOLTOK ÉS AZ ELSZÍNEZŐDÉSEK CSÖKKENTÉSÉHEZ. A NÖVÉNYI EREDETŰ ANYAGOK ÉS AZ INNOVATÍV 3D TECHNOLÓGIA KOMBINÁLÁSÁVAL SUGÁRZÓBB ÉS EGYENLETESEBB BŐRTÓNUST BIZTOSÍT.

Bővebben

Az ARTISTRY
intensive skincare

A BŐRGYÓGYÁSZATI KEZELÉSEK ÁLTAL INSPIRÁLT ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE KOLLEKCIÓ UGYANAZOKAT AZ ELŐNYÖKET ÉS HATÉKONYSÁGOT KÍNÁLJA, MINT A PROFESSZIONÁLIS KEZELÉSEK, DE MINDEZT A SAJÁT OTTHONA KÉNYELMÉBEN.

Bővebben

BŐRÁPOLÁSI KOLLEKCIÓ
ARTISTRY ESSENTIALS

MINDEN, AMIRE BŐRÉNEK SZÜKSÉGE VAN - NÉHÁNY PERC ALATT.
AZ ÁTFOGÓ ARTISTRY ESSENTIALS KOLLEKCIÓ A CSÚCSTELJESÍTMÉNYŰ BŐRÁPOLÁS ÉS AZ EGYSZERŰSÉG ÖTVÖZETÉT KÍNÁLJA.

Bővebben

ARTISTRY HYDRA-V™ KOLLEKCIÓ

A Nobel-díjas felfedezés által inspirált, ARTISTRY HYDRA-V kollekció új szintre emeli a bőr hidratálását. Üde, természetes alapanyagainak és korszerű összetételének köszönhetően, az ARTISTRY HYDRA-V bőrápoló rendszer felfrissíti, feltölti és új életre kelti a bőrt, amely minden eddiginél simább, puhább és ruganyosabb lesz. Bármilyen bőrtípusra, már fiatal bőrre is (+18).

Bővebben

ARTISTRY
színes kozmetikumok

Az ARTISTRY színes kozmetikumokból álló termékcsaládja kihangsúlyozza minden nő egyedi és természetes szépségét.

Tudjon meg többet

AZ ARTISTRY SZÍNES KOLLEKCIÓ

A LEGÚJABB DIVAT ÉS A JÖVŐ SZÉPSÉGÁPOLÁSI TRENDJEINEK ELEMZÉSÉBŐL SZÜLETETT ARTISTRY SZÍNES KOZMETIKAI KOLLEKCIÓ EGY FRISS SZÉPSÉGÁPOLÁSI ÉS SZÍNES KOZMETIKUMOKBÓL ÁLLÓ PALETTÁT KÍNÁL, AMELY LEHETŐVÉ TESZI, HOGY EGYEDI SZÍNEKKEL HANGSÚLYOZZA KI ARCÁT, SZEMEIT, ORCÁIT ÉS KÖRMEIT.

Fedezze fel saját színeit!

ARTISTRY™ flora chic
női illat

Képzelje el, ahogyan végigsétál a legendás Parc de Bagatelle ösvényein, merüljön el a több ezer rózsa érzéki illatában, miközben a citrusos jegyek kényeztetik érzékeit. Felemelő, elbűvölő élmény. A FLORA CHIC, akár egy gondosan összeállított virágcsokor, a francia klementin citrusos jegyeivel kényezteti érzékeit, majd az értékes bulgár rózsa puhaságával és édes jegyeivel csábít, végül a madagaszkári ilang ilang virág egzotikus nyugalmát árasztva pihenteti az érzékeket. Felemelő és elbűvölő séta a párizsi Parc de Bagatelle-ben. CITRUSOS. VIRÁGOS.

Learn more

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

AZ ARTISTRY VILÁGÁBAN A TUDOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ IRÁNTI SZENVEDÉLY A TERMÉSZETES ALAPANYAGOK GYÓGYÍTÓ, TÁPLÁLÓ ÉS HIDRATÁLÓ HATÁSAIVAL ÖTVÖZŐDIK.

KUTATÁS-FEJLESZTÉS. TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY

ARTISTRY: ELKÉPZELJÜK ÉS FELTALÁLJUK A HALADÓ SZÉPSÉGET.
BŐRÁPOLÁSI SZAKÉRTŐINKBŐL, SMINKMESTEREINKBŐL, TRENDKUTATÓINKBÓL ÉS KREATÍV SZAKEMBEREINKBŐL ÁLLÓ NEMZETKÖZI HÁLÓZATUNK AZON DOLGOZIK, HOGY FELTALÁLJA ÉS ELKÉPZELJE A SZÉPSÉG JÖVŐJÉT: AZ ARTISTRY HALADÓ SZÉPSÉGRŐL ALKOTOTT VÍZIÓJÁT. EZT AZ ELKÉPZELÉST BŐRGYÓGYÁSZOKBÓL ÉS TUDÓSOKBÓL ÁLLÓ NEMZETKÖZI CSAPATUNK VALÓRA VÁLTJA, HISZEN VEZETŐ BŐRÁPOLÁSI ÉS KUTATÓINTÉZETEKKEL KÖZÖSEN FELTALÁLJÁK MINDAZOKAT A MEGOLDÁSOKAT, AMELYEK MEGSZÉPÍTIK A NŐK BŐRÉT, A VILÁG MINDEN TÁJÁN.
TÖBB MINT 200 BEJEGYZETT ÉS BEJEGYZÉS ALATT ÁLLÓ SZABADALMÁVAL AZ ARTISTRY MINDEN NŐ SZÁMÁRA BIZTOSÍTJA A SZÉPSÉG LEHETŐSÉGÉT.

CSOMAGOLÁSI DIZÁJN

AZ ARTISTRY CRESCENDO NÉVRE KERESZTELT CSOMAGOLÁSI DIZÁJNJA ELEGÁNS, EMELKEDETT ÉS EGYEDI. A HALADÓ SZÉPSÉGET MEGTESTESÍTŐ CSOMAGOLÁS TÖKÉLETESEN MAGÁBA FOGLALJA A MÁRKA ÉRTÉKEIT.
2008 SZEPTEMBERÉBEN A CREME LUXURY ELNYERTE A NEMZETKÖZI CSOMAGOLÁSI DÍJAT (IPDA) A PRESZTÍZS BŐRÁPOLÁS KATEGÓRIÁBAN. EZ A DÍJ - AMELY AZ EGYIK LEGNAGYOBB ELISMERÉS AZ IPARÁGBAN - JÓ BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY AZ ARTISTRY SZÁMÁRA A MEGSZÉPÍTŐ PILLANATOK MÁR A TERMÉK MEGÉRKEZÉSÉVEL ELKEZDŐDNEK.

HOL
VÁSÁROLHATÓ MEG?

AZ ARTISTRY TERMÉKEK KIZÁRÓLAG AZ AMWAY ÜZLETI VÁLLALKOZÓK TÖBB MINT 50 ORSZÁGRA KITERJEDŐ, NEMZETKÖZI HÁLÓZATÁBAN VÁSÁROLHATÓK MEG.
LÁTOGASSON EL AZ AMWAY WEBOLDALÁRA, ÉS TUDJA MEG, HOL JUTHAT HOZZÁ AZ ARTISTRY PRÉMIUM BŐRÁPOLÁSI TERMÉKEKBŐL ÁLLÓ TERMÉKCSALÁDJÁHOZ! AZ OLDALON MEGRENDELHETI A KÍVÁNT SZÉPSÉGÁPOLÁSI TERMÉKEKET, ÉS KÖZELEBB KERÜLHET AZ ARTISTRY VILÁGÁHOZ.

Tudjon meg többet

KAPCSOLAT

HA SZERETNE BŐVEBBEN MEGISMERKEDNI A HALADÓ SZÉPSÉG VILÁGÁVAL, LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK MÉG MA: WWW.AMWAY.HU!

Amway Hungaria Marketing Kft.
1025 Budapest
Szeréna út 11.


TELEFONSZÁMUNK:
Tel: (06-1) 345 13 00
Fax: (06-1) 212 51 08
E-mail címünk: infohu@amway.com

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGE:
H-CS: 8:00-17:00
P: 8:00-14:00