Artistry

FRUMUSEŢE AVANSATĂ

DESCOPERIŢI LUMEA ARTISTRY

Marca ARTISTRY

Artistry se numără printre primele zece mărci premium de produse pentru înfrumusețare din lume*
INSPIRATĂ DE VALORILE CELE MAI IMPORTANTE ALE MĂRCII, DESCOPERIRE, IMAGINAŢIE ŞI INVENŢIE, ARTISTRY SE ÎNDREAPTĂ CU PAŞI REPEZI CĂTRE PERFECŢIUNE ÎN MATERIE DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI.
ARTISTRY împinge în mod constant limitele în domeniul frumuseţii, având la bază principiile fundamentale ale mărcii: descoperire, imaginaţie şi invenţie. Milioane de femei din întreaga lume au încredere în marca ARTISTRY. Indiferent de tipul de ten sau de vârstă, ARTISTRY vă este ALĂTURI în lupta împotriva îmbătrânirii tenului.
ACEASTA este marca ARTISTRY, ACEASTA este FRUMUSEŢEA AVANSATĂ.

Citiţi mai mult
*Sursa: Euromonitor International Limited. Beauty and Personal Care 2016, categoria Premium Beauty and Personal Care şi subcategoria Premium Skin Care, vânzări cu amănuntul în valoare, 2015.

DESCOPERIRE,
IMAGINAŢIE,
ŞI INOVAŢIE.
ACEASTA ESTE
FRUMUSEŢEA AVANSATĂ

VIZIUNEA ARTISTRY PENTRU UN TEN ÎNTINERIT SE BAZEAZĂ PE DESCOPERIRE, IMAGINAŢIE ŞI INVENŢIE.
DESCOPERIM CELE MAI BUNE INGREDIENTE DIN PLANTE.
FOLOSIM REŢEAUA NOASTRĂ INTERNAŢIONALĂ DE EXPERŢI PENTRU A IMAGINA VIITORUL ÎN FRUMUSEŢE.
INVENTĂM SOLUŢII CARE TRANSFORMĂ ÎN REALITATE ASPIRAŢIILE DE FRUMUSEŢE.

IMAGINEA ARTISTRY

Artistry NU ESTE O SIMPLĂ MARCĂ DE PRODUSE PENTRU ÎNFRUMUSEŢARE, ESTE UN NUME CE INSPIRĂ PUTERE ŞI ÎNCREDERE FEMEILOR DIN ÎNTREAGA LUME.
Ca imagine ARTISTRY la nivel global – o marcă de prestigiu dedicată obţinerii idealului de frumuseţe – Teresa Palmer este exemplul perfect de femeie independentă, care şi-a atins scopul de a deveni o actriţă de succes cu tărie şi stabilitate. Ea întruchipează idealul ARTISTRY de frumuseţe şi graţie.

ISTORIA
ARTISTRY

POVESTEA ARTISTRY ÎŞI ARE ÎNCEPUTURILE ÎN ANII 1950, CÂND O ECHIPĂ DE DOI ANTREPRENORI, SOŢ ŞI SOŢIE, INSPIRAŢI DE NATURĂ ŞI INOVAŢIE, AU ÎMBINAT ŞTIINŢA CU NUTRIŢIA ŞI CU ARTA CREĂRII DE SOLUŢII REVOLUŢIONARE ÎN DOMENIUL ÎNGRIJIRII TENULUI.
DE ATUNCI, ARTISTRY A DEVENIT UN DESCHIZĂTOR DE DRUMURI AL CELOR MAI AVANSATE SOLUŢII DE FRUMUSEŢE.

LIDER GLOBAL*
ÎN DOMENIUL PRODUSELOR DE LUX PENTRU ÎNFRUMUSEŢARE

ARTISTRY ESTE CU ADEVĂRAT O MARCĂ GLOBALĂ.
PRODUSELE ARTISTRY PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI SUNT CREATE DE CĂTRE O ECHIPĂ DE EXPERŢI INTERNAŢIONALI SITUAŢI ÎN 89 DE LOCAŢII DIN ÎNTREAGA LUME ŞI SUNT VÂNDUTE DE PESTE TREI MILIOANE DE ÎNTREPRINZĂTORI PRIVAŢI AUTORIZAŢI AMWAY ÎN MAI MULT DE CINCIZECI DE ŢĂRI.

*Artistry se numără printre primele zece mărci premium de produse pentru înfrumusețare din lume. Sursa: Euromonitor International Limited. Beauty and Personal Care 2016, categoria Premium Beauty and Personal Care şi subcategoria Premium Skin Care, vânzări cu amănuntul în valoare, 2015.

PORTOFOLIUL DE PRODUSE ARTISTRY PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI

ARTISTRY OFERĂ O VARIETATE DE SOLUŢII AVANSATE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI – DE LA PRODUSE ESENŢIALE PENTRU UZ ZILNIC, LA PRODUSE DE LUX, CE SATISFAC NEVOILE DE ÎNFRUMUSEŢARE ALE ORICĂREI FEMEI, INDIFERENT DE VÂRSTĂ SAU TIPUL DE TEN

Aflaţi mai multe detalii

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
ARTISTRY Crème LuXury

Experimentaţi adevărata transformare cu gama ARTISTRY Creme LuXury.
Folosind ultimele inovaţii în ştiinţă şi tehnologia exclusivă CellEffect, epiderma va avea o elasticitate şi rezistenţă sporită, iar liniile fine vor fi atenuate vizibil. Tenul dumneavoastră se comportă ca şi cum ar fi cu până la 15 ani mai tânăr, cu un plus de energie şi pur şi simplu transformat. Performanţa sa excepţională, tehnologia de întinerire, ingredientele exclusive şi aspectul luxos conferă unicitate gamei ARTISTRY Creme LuXury, pentru un ten vizibil întinerit.

Aflaţi mai multe detalii

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
ARTISTRY YOUTH XTEND

Gama revoluţionară ARTISTRY YOUTH XTEND vă oferă posibilitatea de a acţiona din timp asupra tenului dumneavoastră, uniformizând aspectul liniilor fine şi al ridurilor, pentru un aspect întinerit – acum, dar şi în viitor.
Experimentaţi puterea tehnologiei anti-rid ARTISTRY YOUTH XTEND.

Aflaţi mai multe detalii

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
ARTISTRY IDEAL RADIANCE

ACEST SISTEM FOARTE AVANSAT ȘI ÎN ACELAȘI TIMP DELICAT DE ÎNGRIJIRE A TENULUI CONTRIBUIE LA REDUCEREA APARIŢIEI PETELOR ÎNCHISE LA CULOARE ȘI A DEPIGMENTĂRII. UN TEN UNIFORM, CE RADIAZĂ DE FRUMUSEŢE CU AJUTORUL PLANTELOR UNICE ȘI AL TEHNOLOGIEI 3D DE ULTIMĂ GENERAŢIE.

Aflaţi mai multe detalii

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
ARTISTRY INTENSIVE

Această colecţie de produse INSPIRATE CLINIC – fiecare acţionând asupra unor semne specifice ale îmbătrânirii tenului – conferă rezultate inspirate din tratamentele dermatologice. Ele oferă beneficii similare tratamentelor profesionale în CONFORTUL PROPRIULUI DUMNEAVOASTRĂ CĂMIN.

Aflaţi mai multe detalii

GAMA DE PRODUSE PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI
ARTISTRY ESSENTIALS

OFERIŢI TENULUI DUMNEAVOASTRĂ TOT CEEA CE ARE NEVOIE ÎN DOAR CÂTEVA MINUTE.
GAMA COMPLETĂ ARTISTRY ESSENTIALS COMBINĂ PERFORMANŢA ŞI SIMPLITATEA ÎN MATERIE DE ÎNGRIJIREA TENULUI, OFERINDU-VĂ CELE MAI BUNE REZULTATE.

Aflaţi mai multe detalii

GAMA ARTISTRY HYDRA-V™

Inspirată de o descoperire ştiinţifică laureată cu Premiul Nobel, noua gamă ARTISTRY HYDRA-V oferă tenului un nivel superior de hidratare. Pe baza unei combinaţii de ingrediente naturale obţinute din locuri neatinse de civilizaţie şi formule ştiinţifice avansate, produsele ARTISTRY HYDRA-V de îngrijire a tenului împrospătează, revigorează şi revitalizează tenul, conferindu-i un aspect fin, neted şi catifelat la superlativ. Pentru toate tipurile de ten şi toate vârstele.

DETALII

Artistry
Machiaj

Artistry oferă o selecţie de produse premium PENTRU machiaj menite să pună în valoare frumuseţea fiecărei femei

Citiţi mai mult

GAMA DE PRODUSE ARTISTRY PENTRU MACHIAJ

ARTISTRY vă pune la dispoziţie o deosebită şi sofisticată varietate de produse pentru machiaj. De la farduri de ochi şi rujuri la accesorii ce fac din arta machiajului o plăcere zilnică.
Descoperiţi selecţia ARTISTRY de nuanţe moderne, fascinante, cu formule special create având la bază cele mai bune ingrediente.

Descoperiţi PRODUSELE PENTRU MACHIAJ POTRIVITE

APĂ DE PARFUM ARTISTRY FLORA CHIC™
de damă

Imaginează-ți o plimbare prin legendarele Jardins De Bagatelle și lasă-te învăluită de parfumul senzual al miilor de trandafiri și de aromele citrice. Vei avea parte de o experiență minunată, de poveste. Parfumul FLORA CHIC te face să te gândești la un buchet de flori alese cu grijă, care îți va încânta simțurile cu aromele de citrice ale clementinei franceze, apoi te va seduce cu dulceața trandafirilor de Bulgaria, după care te va calma cu moliciunea exotică a florilor de ylang-ylang de Madagascar. Plimbarea ta magică și surprinzătoare prin Jardins de Bagatelle în Paris. CITRIC. FLORAL.

Learn more

ŞTIINŢA DIN SPATELE PRODUSELOR

ARTISTRY îmbină pasiunea pentru ştiinţă şi inovaţie. Mergem până la capătul lumii pentru a descoperi noi ingrediente preţioase din natură şi cele mai bine păstrate secrete.
Inventăm astăzi tehnologiile de mâine, punând mereu pe primul loc performanţa, promovăm inovaţia şi suntem promotorii celor mai avansate soluţii ştiinţifice în domeniul frumuseţii.

CERCETARE ŞI DEZVOLTARE. ŞTIINŢĂ ŞI NATURĂ.

DESPRE CREAREA FRUMUSEŢII AVANSATE ARTISTRY
REŢEAUA NOASTRĂ GLOBALĂ DE EXPERŢI ÎN DOMENIUL ÎNGRIJIRII TENULUI, MAKE-UP ARTIŞTI, SPECIALIŞTI ÎN PREVIZIUNI ŞI ECHIPA DE CREAŢIE COLABOREAZĂ PENTRU A INOVA ŞI A IMAGINA VIITORUL ÎN DOMENIUL FRUMUSEŢII – VIZIUNEA FRUMUSEŢII AVANSATE ARTISTRY. ACEASTĂ VIZIUNE ESTE TRANSFORMATĂ ÎN REALITATE DE CĂTRE ECHIPA NOASTRĂ INTERNAŢIONALĂ DE EXPERŢI DERMATOLOGI ŞI OAMENI DE ŞTIINŢĂ, CARE COLABOREAZĂ CU INSTITUŢII ACADEMICE DE VÂRF DIN DOMENIUL ÎNGRIJIRII TENULUI PENTRU A INVENTA SOLUŢII CARE CONTRIBUIE LA ÎNFRUMUSEŢAREA ŞI ÎNTINERIREA EPIDERMEI FEMEILOR DE PRETUTINDENI.
CU PESTE 200 DE BREVETE INTERNAŢIONALE ACORDATE ŞI ÎN CURS DE ACORDARE, ARTISTRY OFERĂ FEMEILOR DIN ÎNTREAGA LUME POSIBILITATEA DE A ÎŞI ATINGE IDEALURILE DE ÎNFRUMUSEŢARE.

DESIGNUL AMBALAJELOR

DESIGNUL AMBALAJELOR ARTISTRY, DENUMIT CRESCENDO, ESTE ELEGANT, ELEVAT ŞI DEOSEBIT. REPREZENTÂND FRUMUSEŢEA AVANSATĂ, EL ESTE IMAGINEA PERFECTĂ A MĂRCII.
CREME LUXURY A CÂŞTIGAT ÎN 2008 CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE DESIGN AL AMBALAJELOR (IPDA) LA CATEGORIA PRODUSELOR DE PRESTIGIU PENTRU ÎNGRIJIREA TENULUI. ACEST PREMIU, UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE DIN DOMENIU, ESTE MĂRTURIE A FAPTULUI CĂ ARTISTRY CONSIDERĂ CĂ EXPERIENŢA FRUMUSEŢII ÎNCEPE DIN MOMENTUL ÎN CARE PRODUSUL AJUNGE LA DUMNEAVOASTRĂ.

DE UNDE POT FI CUMPĂRATE PRODUSELE ARTISTRY

PRODUSELE ARTISTRY SUNT VÂNDUTE EXCLUSIV DE CĂTRE ÎNTREPRINZĂTORII PRIVAŢI AUTORIZAŢI AMWAY DIN PESTE 50 DE ŢĂRI.
AFLAŢI CUM PUTEŢI BENEFICIA DE GAMA DE PRODUSE PREMIUM ARTISTRY ACCESÂND SITE-UL DUMNEAVOASTRĂ LOCAL AMWAY (WWW.AMWAY.RO), UNDE AVEŢI POSIBILITATEA SĂ COMANDAŢI PRODUSELE DORITE ŞI SĂ VĂ BUCURAŢI DE EXPERIENŢA ARTISTRY.

Aflaţi mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE

PENTRU A AFLA MAI MULTE DETALII DESPRE PRODUSELE NOASTRE PENTRU ÎNFRUMUSEŢARE, CONTACTAŢI-NE ASTĂZI SAU VIZITAŢI WWW.AMWAY.RO/visitor-contact-form

Amway Romania Marketing S.R.L.


DEPARTAMENTUL SERVICII POST-VÂNZARE PENTRU CLIENŢI:
Tel: 021 202 00 00
Fax: 021 202 00 46; 021 202 00 47
E-mail: inforo@amway.com

PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL:
Luni - Joi: 9.00 - 17.00
Vineri: 9.00 - 12.00