Artistry

FORWARD BEAUTY

UPPTÄCK ARTISTRY

Varumärket ARTISTRY

Artistry är ett av världens tio bäst säljande kvalitetsmärken inom kategorin skönhetsprodukter.*

ARTISTRY INSPIRERAS AV UPPTÄCKTER, IDÉER OCH INNOVATION OCH ANSER ATT DET GÅR ATT FÅ EN FRÄSCHARE HUD MED ETT UNGDOMLIGARE UTSEENDE.

ARTISTRY FLYTTAR STÄNDIGT GRÄNSERNA FÖR SKÖNHETSVÅRD OCH SAMMANFÖR VETENSKAP, NÄRINGSLÄRA OCH KONST SOM INSPIRATION TILL REVOLUTIONERANDE HUDVÅRDSLÖSNINGAR. IDAG LITAR MILJONTALS KVINNOR, MED OLIKA HUDTYPER, PÅ VARUMÄRKET ARTISTRY NÄR DET GÄLLER ATT UPPNÅ DERAS AMBITIONER INOM ANTIAGING OCH SKÖNHET.

DETTA ÄR ARTISTRY OCH DETTA ÄR FORWARD BEAUTY.

Läs mer
*Källa: Euromonitor International Limited. Skönhet och Personvård 2016, i kategorin Premium Skönhet och Personvård och i underkategorin Premium Hudvård, globalt detaljhandelsvärde 2015.

UPPTÄCKTER,
IDÉER,
INNOVATION.
DET ÄR
FORWARD BEAUTY

VI UPPTÄCKER DE FINASTE VÄXTBASERADE INGREDIENSERNA.
VI ANVÄNDER VÅRT GLOBALA NÄTVERK AV EXPERTER FÖR ATT TA FRAM IDEÉR KRING FRAMTIDA SKÖNHETSVÅRD.
VÅRA INNOVATIVA LÖSNINGAR GÖR VÅRA AMBITIONER INOM SKÖNHETSVÅRD TILL VERKLIGHET.

ARTISTRYS ANSIKTE

ARTISTRY ÄR INTE BARA ETT VARUMÄRKE FÖR KVINNOR - DET ÄR ETT VARUMÄRKE SOM GER KVINNOR STYRKA.
ARTISTRY står för oberoende, självförtroende, ambitioner och framgång.
Teresa Palmer har alla dessa egenskaper och är stolt över att vara ARTISTRYs ansikte.

The History
of artistry

THE ARTISTRY STORY BEGAN IN THE 1950S WHEN AN ENTREPRENEURIAL HUSBAND AND WIFE TEAM, INSPIRED BY NATURE AND INNOVATION, SET OUT TO BRING TOGETHER SCIENCE, NUTRITION AND ART TO DEVELOP REVOLUTIONARY SKINCARE SOLUTIONS.
ARTISTRY står för oberoende, självförtroende, ambitioner och framgång.
Teresa Palmer har alla dessa egenskaper och är stolt över att vara ARTISTRYs ansikte.

Global leader*
in prestige beauty

ARTISTRY ÄR ETT SANT GLOBALT MÄRKE.
ARTISTRYS HUDVÅRDSPRODUKTER UTECKLAS AV ETT INTERNATIONELLT TEAM AV EXPERTER SOM ARBETAR PÅ 89 OLIKA PLATSER RUNT OM I VÄRLDEN, OCH MÄRKET SÄLJS AV ÖVER TRE MILJONER ABO:ER I ÖVER FEMTIO LÄNDER.

*Artistry är ett av världens tio bäst säljande kvalitetsmärken inom kategorin skönhetsprodukter. Källa: Euromonitor International Limited. Skönhet och Personvård 2016, i kategorin Premium Skönhet och Personvård och i underkategorin Premium Hudvård, globalt detaljhandelsvärde 2015.

ARTISTRYS HUDVÅRDSSERIER

ARTISTRY ERBJUDER ETT VARIERAT UTBUD AV AVANCERADE HUDVÅRDSLÖSNINGAR - FRÅN VARDAGSPRODUKTER TILL SANN LYX - FÖR HUDVÅRDSBEHOV HOS KVINNOR I ALLA ÅLDRAR OCH MED ALLA HUDTYPER.

Läs mer

HUDVÅRDSSERIE
ARTISTRY Creme LuXury

WDEN ULTIMATA HUDVÅRDSUPPLEVELSEN MÖTER VETENSKAPLIG INNOVATION.
DE ENASTÅENDE RESULTATEN, DEN AVANCERADE TEKNOLOGIN, DE EXKLUSIVA INGREDIENSERNA OCH DET LUXUÖSA UTSEENDET OCH KÄNSLAN ÄR DET SOM GÖR ARTISTRY CREME LUXURY-SERIEN SÅ SPECIELL OCH HJÄLPER DIN HUD ATT AGERA SOM OM DEN VORE UPP TILL 15 ÅR YNGRE. UPPLEV EN SANN FÖRVANDLING MED HUDVÅRDSSERIEN ARTISTRY CREME LUXURY.

Ta reda på mer

ARTISTRY
Youth Xtend
HUDVÅRDSKOLLEKTIONEN

ÄNDRA DIN HUDS FRAMTID MED DEN NYA REVOLUTIONERANDE HUDVÅRDSSERIEN ARTISTRY YOUTH XTEND
UTNYTTJA KRAFTEN HOS ARTISTRY YOUTH XTENDS ANTIÅLDRANDE TEKNOLOGI OCH FÅ EN HUD SOM BÅDE SER UT OCH KÄNNS UNGDOMLIGARE EFTER BARA EN VECKA.

Läs mer

HUDVÅRDSSKOLLEKTION
ARTISTRY IDEAL RADIANCE

DET HÄR YTTERST AVANCERADE, MEN ÄNDÅ SKONSAMMA HUDVÅRDSSYSTEMET HJÄLPER TILL ATT MÄRKBART MINSKA MÖRKA FLÄCKAR OCH MISSFÄRGNINGAR. KRAFTEN HOS UNIKA VÄXTEXTRAKT SAMVERKAR MED VÅR BANBRYTANDE 3D-TEKNIK FÖR STÖRRE LYSTER OCH EN JÄMN HUDTON.

Läs mer

Artistry
INTENSIVE SKINCARE

HUDVÅRDSSERIEN ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE HAR INSPIRERATS AV KLINISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR OCH ERBJUDER SAMMA FÖRDELAR OCH EFFEKTER SOM PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR, MEN BEKVÄMT I DITT EGET HEM.

Läs mer

HUDVÅRDSKOLLEKTIONEN
ARTISTRY ESSENTIALS

GE HUDEN ALLT DEN BEHÖVER PÅ NÅGRA MINUTER.
DEN KOMPLETTA HUDVÅRDSSERIEN ARTISTRY ESSENTIALS KOMBINERAR HÖGEFFEKTIV HUDVÅRD OCH ENKELHET.

Läs mer

ARTISTRY HYDRA-V™ COLLECTION

Nya ARTISTRY HYDRA-V Collection har inspirerats av Nobelprisbelönad forskning och tar återfuktning av huden till en helt ny nivå. Hudvårdssystemet ARTISTRY HYDRA-V friskar upp, reparerar och vitaliserar din hud med en blandning av rena naturresurser och avancerade, vetenskapliga tekniker. Huden blir mjuk, len och smidig på ett sätt som överträffar alla förväntningar. För alla hudtyper och alla åldrar.

Läs mer

Artistry
Color

Artistry erbjuder ett utbud av makeup av hög kvalitet som tar fram och förhöjer varje kvinnas speciella skönhet.

Läs mer

ARTISTRY COLOR COLLECTION

ARTISTRYS UTUD AV MAKEUP HAR INSPIRERATS AV TRENDANALYSER OCH PROGNOSER OM VAD SOM KOMMER ATT BLI NÄSTA ”MÅSTE” INOM SKÖNHETSVÅRD. VARUMÄRKET ERBUDER ETT FRÄSCHT PERSPEKTIV PÅ SKÖNHET OCH MAKEUP MED FÄRGER OCH NYANSER FÖR ANSIKTE, ÖGON, KINDER OCH NAGLAR SOM FRAMHÄVER JUST DIN UNIKA LOOK.

Upptäck din färg

VETENSKAPEN BAKOM

ARTISTRY SAMMANFÖR EN PASSION FÖR VETENSKAP OCH INNOVATION MED EN DJUPT ROTAD UPPSKATTNING FÖR DEN HELANDE, NÄRANDE OCH FUKTGIVANDE KRAFTEN HOS NATURENS FINASTE INGREDIENSER.

RESEARCH DEVELOPMENT. NATUR OCH VETENSKAP

IDÉER OCH INNOVATION - ARTISTRY FORWARD BEAUTY
VÅRT GLOBALA NÄTVERKA AV HUDVÅRDSEXPERTER, MAKEUPARTISTER, TRENDFORSKARE OCH KREATIVA MÄNNISKOR SAMARBETAR FÖR ATT SKAPA INNOVATIVA IDÉER KRING SKÖNHETSVÅRDENS FRAMTID - VISIONEN BAKOM ARTISTRY FORWARD BEAUTY. DEN HÄR VISIONEN FÖRVERKLIGAS AV VÅRT INTERNATIONELLA TEAM AV HUDLÄKARE OCH FORSKARE SOM SAMARBETAR MED LEDANDE HUDVÅRDSINSTITUTIONER OCH AKADEMISKA LÄROSÄTEN FÖR ATT UPPFINNA LÖSNINGAR SOM FRAMHÄVER SKÖNHETEN HOS KVINNOR ÖVERALLT I VÄRLDEN.
ARTISTRY HAR ÖVER 200 PATENT SOM GODKÄNTS OCH ANSÖKTS OM I HELA VÄRLDEN OCH GER KVINNOR ÖVERALLT I VÄRLDEN MÖJLIGHET ATT FÖRHÖJA SIN SKÖNHET.

DESIGN

ARTISTRYS ELEGANTA, FÖRFINADE OCH DISTINKTA FÖRPACKNINGSDESIGN HETER CRESCENDO. DENNA DESIGN REPRESENTERAR FORWARD BEAUTY OCH ÄR ETT PERFEKT UTTRYCK FÖR VARUMÄRKET.
ÅR 2008 TILLDELADES CREME LUXURY INTERNATIONAL PACKAGING DESIGN AWARD (IPDA) I KATEGORIN KVALITETSHUDVÅRD. PRISET, SOM ÄR ETT AV DE VIKTIGASTE INOM BRANSCHEN, VITTNAR OM ARTISTRYS FILOSOFI - ATT DEN FÖRSKÖNANDE UPPLEVELSEN BÖRJAR REDAN DÅ DU TAR EMOT DIN PRODUKT.

KÖPSTÄLLEN

ARTISTRY - PRODUKTERNA SÄLJS ENBART AV AMWAYS ABO:ER I ÖVER 50 LÄNDER RUNT OM I VÄRLDEN.
TA REDA PÅ HUR DU KAN BÖRJA DRA NYTTA AV ARTISTRYS SORTIMENT AV KVALITETSPRODUKTER GENOM ATT GÅ TILL DIN LOKALA AMWAY-HEMSIDA, WWW.AMWAY.fi DÄR KAN DU BESTÄLLA SKÖNHETSPRODUKTER FÖR EN ALLDELSES EGEN ARTISTRY-UPPLEVELSE.

Läs mer

KONTAKTA OSS

FÖR ATT TA REDA PÅ HUR DU KAN BLI ÄNNU VACKRARE, KONTAKTA OSS IDAG! GÅ TILL WWW.AMWAY.SE/visitor-contact-form

Amway Sverige
Skalholtsgatan 2, 5 tr.
164 40 Kista


KUNDSERVICE:
Tel: +46 (0) 8 623 12 21
Fax: +46 (0) 8 623 17 21
E-mail: amway_sverige@amway.com

TELEFONTIDER:
Mån: 09:00-12:00 - 13:00-15:00
Tis: 09:00-12:00
Ons: 09:00-12:00 - 13:00-15:00
Tors: 09:00-12:00
Fre: 09:30-12:00 - 13:00-15:00